8 Ekim 2010 Cuma

Kahve tadinda dogum gunu pastasi


Yazdan beri bekleyen bu pastayi, Turkiye tatilimiz sirasinda can dostum, biricik arkadasim sevgili Demet icin yaptim.. Onun kahveye olan duskunlugunu ve birbirinden $Ik kahve fincani koleksiyonunu bilmeyen yakini yoktur.
Sevgili Neslihan ile beraber bir supriz parti hazirlamaya karar verdik. Dogum gunu pastasini da kendi ellerimle yapmak istedim arkadasima. :) Daha once bilenler bilir "Ben10" pastasini yaparken seker hamuru konusunda Turkiye de bayagi problem yasadigimdan, hamurumu, gida boyalarimi, ve bazi pastacilik ile ilgili malzemelerimi yanima aldim.
Pandispanyayi hazirlamak icin kalibim olmadigi icin, hazir pastapan kullanmak zorunda kaldim.. Bol gullu bir pasta yapmayi planlarken, Yengem "Demet fincan koleksiyonu yapiyor ya, aslinda yapabilsen, bir kahve fincani cok hos olurdu"dedi..
Nasil guzel bir fikirdi, ve ben bunu nasil dusunememistim :D Begendigi bir fincanin benzerini yaptim. :) Sonucda ortaya boyle bir pasta cikti ..
Kendisi parti yerine geldiginde ve haziriklari gordugunde cok sasirdi :)) Guzel bir partiydi..
"Iyiki varsin, iyiki tanidim seni. Hayatimda basima gelen en guzel seylerden birisin ve cok ozelsin benim icin :)) Hersey guzel kalbine gore olsun, tum dileklerin gercek olsun.. SENI COK SEVIYORUM :)

3 yorum:

  1. çok hos olmus gercekten ellerıne saglık

    YanıtlaSil
  2. Efsuncum ,aglattın beni :(((

    Allah herkese senin gibi bir dost versin .Çok şanslıyım seni tanıdıgım için.Seni çok seviyorum canım benim :-)

    Bu harika pasta hayatım boyunca unutamıyacagım en güzel pasta idi .
    Ellerine sağlık :-)

    YanıtlaSil
  3. Harika olmuşş..Elinize sağlık..

    YanıtlaSil